logo_smartloxs

Creeer uw eigen Green Lanes met CHECK-BOX PDF Print E-mail

SmartLOXS check-BOX

SmartLOXS introduceert per januari 2013 het SmartLOXS check-BOX concept. Met het nieuwe concept wordt het voor afhandelaars, expediteurs of vervoerders (met eigen loods) veel eenvoudiger om aan te sluiten op de logistieke informatieketen.

Met check-BOX bent u in staat om zelf uw logistieke snelwegen, GREEN LANES, met uw ketenpartners in te richten.

Het concept is opgebouwd uit drie delen:

  1. de check-BOX hardware, inclusief smart-VIEWER en ACN-pas kaartlezer. De check-BOX is een klein robuust kastje om de dataservices (diensten) van SmartLOXS direct op de werkplek van de klant te brengen, ook op plaatsen die minder geconditioneerd zijn, zoals loodsen, outdoor checkpoints, etc. De check-BOX biedt koppelingsmogelijkheden met back-office systemen van de klant, zoals FTP services, keyboard connectors, etc. Voordeel van de check-BOX is dat het kastje inmiddels zover gestandaardiseerd is, dat de hardware- en installatiekosten kunnen worden beperkt tot een minimum en dat zeer snelle service op basis van ophalen en vervangen van het kastje mogelijk is. Dit leidt weer tot lagere hardware servicekosten.
  2. de check-BOX infrastructuur, zorgt voor de verbinding van alle check-BOX’en met de centrale servers van SmartLOXS. De infrastructuur is beveiligd en robuust, zodat de werking ervan verder geoptimaliseerd kan worden. Met de vergaande standaardisatie van de check-BOX hardware en infrastructuur neemt de gebruikersvriendelijkheid en de beschikbaarheid van applicaties verder toe.
  3. het check-BOX applicatieplatform, waar vandaan de logistieke applicaties worden aangeboden. Het applicatieplatform is het hart van het check-BOX concept. Op het applicatieplatform worden de applicaties aangeboden. U beslist zelf welke applicaties u afneemt en dus betaalt. In de toekomst zullen nieuwe applicaties worden geïntroduceerd, die u gezamenlijk met uw ketenpartners kunt gebruiken om informatie te delen en door te geven in de logistieke keten. Dit alles om ervoor te zorgen dat aan- en afvoer van lading veilig, snel en met de mogelijkheid van real-time controle op processen kan plaatsvinden.

 

Als u meer wilt weten over het check-BOX concept, neem dan contact op met ons op via 020-6534562 of per e-mail Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .