logo_smartloxs

E-link controle en registratie Print E-mail

Green Lanes met de E-Link check-BOX

Koppelen chauffeur, lading en truck bij de expediteur

deskviewer

Met de SmartLOXS check-BOX wordt de koppeling gemaakt tussen lading in ECR (Cargonaut) en de ACN-pas van de chauffeur. Door deze koppeling vroegtijdig te maken, kan het exportproces bij de afhandelaar sneller verlopen. De expediteur profiteert van extra inzicht in de export afhandeling, kortere doorlooptijden en minder wachttijd voor administratie bij de afhandelaar. De deskviewer zorgt dus voor een Green Lane afhandeling van uw lading.

Automatische toegangscontrole bij de afhandelaar

matrix

Bij het aanbieden van de ACN-pas in de toegangspoort van de afhandelaar, is direct bekend wie er voor de poort staat. Het kenteken van de truck wordt automatisch gelezen, de douanestatus wordt in ECR gecontroleerd. Op de achtergrond wordt ook de relatie tussen erkend agent en vaste vervoerder gecontroleerd. Als alle lichten op groen staan, dan wordt de optimale vervolgroute bepaald. De Green Lane route wordt getoond via een matrixbord aan de chauffeur. Voorbereidingen worden getroffen om het balieproces op termijn te kunnen elimineren.

Vastleggen en controle relatie Erkend Agent / Vaste Vervoerder (VVR)

In de nieuwe SmartLOXS smart-VIEWER zijn aanvullende functionaliteiten ontwikkeld om de relatie tussen RA en Vaste Vervoerder vast te leggen en te controleren. Met invoering van de Europese verordening 185/2010 zijn er strikte richtlijnen afgegeven ten aanzien van de beveiliging van luchtvracht. De nieuwe smart-VIEWER helpt u bij de uitvoering van deze controles.

De voordelen zijn duidelijk

Met de check-BOX heeft u de mogelijkheid om de identiteit van de chauffeur vast te stellen, de vervolgroute te bepalen, een controle te doen op de VVR of om de VVR relatie aan te geven als dit nodig is. Met de check-BOX houdt u dus volledige controle over uw interne processen. Gevolg is een snellere afhandeling, betere controle en real time inzicht in het verloop van de afhandeling.

De check-BOX is vanaf nu leverbaar voor:

Maandelijks  € 112,- per check-BOX, inclusief hardware, smart-CERTIFICATE smart-VIEWER en smart-LOGGING.

 

Genoemde bedragen zijn exclusief BTW, op basis van tarieven 2013 met tweejarige overeenkomst, hardware support op basis van vervanging defecte componenten en telefonische ondersteuning ma-vr 9:00u-17:00u.

Als u meer informatie wenst over de check-BOX, neem dan s.v.p. contact op met Guy Driebeek via:  Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .