logo_smartloxs

Smart visitor

SmartLOXS heeft smart-VISITOR ontwikkeld om bezoekers zonder ACN-pas snel en veilig in te kunnen schrijven in een elektronisch bezoekersregister. Zo is altijd bekend welke bezoekers aanwezig zijn (geweest) op uw terrein.

Smart-VISITOR

Vaak ontbreekt er structuur in het aanmelden van bezoekers. Telefoon, fax, e-mail etc. worden gebruikt om personen aan te melden bij de portier. Hierdoor ontstaan fouten en ergernis bij bezoekers, bewakingspersoneel en bezoekontvangers. Met smart-VISITOR is dit verleden tijd.

Vier modules

Afhankelijk van de situatie op uw terrein biedt SmartLOXS vier smart-VISITOR modules aan:

Visitor Card, met de module visitor card wordt de registratie van bezoekers op papier gedaan. Iedere bezoeker ontvangt na registratie een bezoekerspas, de visitor card, die voorzien is van een uniek nummer. De bezoeker krijgt toegang tot uw terrein met de visitor card. In de loggings is alleen het nummer van de kaart aanwezig en zal de link naar de bezoeker handmatig moeten worden gelegd via het papieren bezoekersregister.

Check & Registration, met de module Check & Registration worden bezoekers bij en door de protier ingeschreven in het elektronisch bezoekersregister smart-VISITOR. De bezoeker krijgt na inschrijving een Visitor Card uitgereikt. Deze kaart wordt automatisch gekoppeld aan de gegevens van de bezoeker in smart-VISITOR. De bezoeker krijgt toegang tot uw terrein met de Visitor Card. Als de Visitor Card gescanned wordt, dan worden de gegevens van de bezoeker getoond op het scherm, net zoals dit gebeurt bij gebruik van een ACN-pas. In de loggings worden de bezoekersgegevens getoond en niet alleen het pasnummer.

Pre-Notify, met de module Pre-Notify kunnen bezoekers vooraf worden aangemeld. Het aanmelden van bezoekers gebeurt door geautoriseerde medewerkers van uw bedrijf. Aanmelden van bezoekers wordt gedaan via internet. Op de PC van geautoriseerde medewerkers wordt een SmartLOXS secure certificate geplaatst. Hiermee is vast te stellen welke medewerker bezoekers heeft aangemeld en kan worden voorkomen dat iedere medewerker inzicht heeft in de lijst van aangemelde bezoekers. Bovendien worden bezoekersgegevens versleuteld als deze via Internet verzonden worden.

Planned Access, met de module Planned Access kunnen bezoekers met een ACN-pas worden geautoriseerd voor toegang op uw terrein. Normaliter geeft een ACN-pas automatisch toegang tot uw terrein, tenzij u de toegang via Smart-ENTRY heeft uitgeschakeld. Met Planned Access heeft u de mogelijkheid om een bezoeker met ACN-pas pas toe te laten nadat u de pas vooraf heeft vrijgegeven. Planned Access is zeer nuttig in secure omgevingen, waar slechts aangemelde chauffeurs toegang toe mogen krijgen. Alleen de chauffeurs die u verwacht worden toegelaten. Chauffeurs die niet vooraf zijn aangemeld komen uw terrein niet op.

Voordelen van Smart-VISITOR

  • Het registreren van bezoekers kost minder tijd en gebeurt gestructureerd, ergernissen bij uw bezoekers worden zo voorkomen.
  • De toelating van bezoekers wordt beter gecontroleerd.
  • De historie van bezoekers wordt opgeslagen. Hierdoor hoeven minder gegevens te worden ingevoerd bij herhaald bezoek.
  • Bezoekers kunnen worden aangemeld vanaf verschillende locaties, door meerdere geautoriseerde personen. Geautoriseerde medewerkers kunnen via hun internet browser eenvoudig en gestructureerd personen aanmelden.
  • Smart-VISITOR geeft een professionele uitstraling naar uw bezoekers. De ouderwetse papieren lijstjes zijn verdwenen en gegevens van bezoekers hoeven maar een keer opgenomen te worden.
  • Met de uitgifte van SmartLOXS Visitor-passen kunnen bezoekers hetzelfde worden afgehandeld als personen met een ACN-pas. Bij de vrachtafhandeling smart-VISITOR is zowel geschikt voor kleinere sites als voor de grotere sites of gecombineerde bedrijfsterreinen.
  • Het beheer van smart-VISITOR wordt gedaan door SmartLOXS. U bespaart hiermee inspanningen van uw IT afdeling.

Voor het lezen of downloaden van de brochure smart-VISITOR klikt u hier Smart Visitor.pdf.