logo_smartloxs

Over Smartloxs Print E-mail

SmartLOXS - Smart Logistics and Access
Smartloxs ontwikkelt, levert, installeert en onderhoudt state-of-the-art smartcard technology- en biometrische persoonsherkenningssystemen met het doel om geautoriseerde en geïdentificeerde toegang tot gebouwen en/of bedrijfsterreinen te realiseren en logistieke processen te beveiligen en te versnellen. SmartLOXS levert aan logistieke ‘communities’, groepen van samenwerkende bedrijven in de logistieke sector.

Zo gebruiken bijvoorbeeld vrijwel alle luchtvrachtafhandelaren op Schiphol Amsterdam Airport, de producten en diensten van SmartLOXS om dagelijks in totaal duizenden personen geautoriseerd toegang te verlenen tot hun bedrijfsterreinen, te routeren over de terreinen en om het logistieke proces te versnellen, vereenvoudigen en te beveiligen.

Over de oprichters
SmartLOXS BV is in 2004 opgericht door Cargonaut BV en 3BK Holding BV. SmartLOXS heeft twee aandeelhouders: Cargonaut BV 65% en 3BK Holding BV 35%.

Cargonaut BV verleent diensten op het gebied van informatie- en communicatie-technologie en e-commerce. Cargonaut richt zich met haar producten en diensten op de transportindustrie ter ondersteuning en verbetering van logistieke bedrijfsprocessen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige technologische informatiesystemen en netwerken. Cargonaut is een zelfstandige B.V. met meerdere aandeelhouders. Onder deze aandeelhouders bevinden zich luchtvaartmaatschappijen, afhandelaars en expediteurs. De grootste aandeelhouder is de Schiphol Group.

3BK Holding BV is een advies- en ontwikkelingsbureau’s, gericht op de logistieke dienstverlening. Core expertise is het vertalen van complexe markt- en procesbehoeften in toepasbare ICT oplossingen en de ontwikkeling of selectie van ICT toepassingen om daarmee de bedrijfsprocessen te kunnen verbeteren. Opdrachtgevers zijn veelal bedrijven werkzaam in de container en luchtvrachtlogistiek. 3BK Holding BV is een zelfstandige BV met één aandeelhouder.

Dagelijkse leiding
De dagelijkse leiding van SmartLOXS BV wordt verzorgd door Guy A.H. Driebeek, managing director.